Cât de potrivită este capacitatea rezervorului de apă al aburului de îmbrăcăminte de uz casnic?

- 2021-09-15-

Dimensiunea casei este buna.

Garment Steamer se mai numește și fier de călcat, fier de călcat vertical, este capabil să atârne haine de călcat și mașină de pânză. Aparat de îmbrăcăminte prin aburul fierbinte intern contactează în mod constant hainele și pânza, pentru a înmuia hainele și organizarea fibrelor de pânză, prin "tragerea", "presiunea", "pulverizarea" hainelor și pânzei la nivel de acțiune, astfel încât hainele și pânza la fel ca noi .



1. Avantaj comparativ: Cercetările arată că hainele sunt adesea presate cu un fier plat, care este ușor de deteriorat țesătura, ducând la întărirea și îmbătrânirea fibrelor țesăturii. Mașina de călcat călcă în stare naturală de agățare, evitând deteriorarea directă a țesăturii sub acțiunea duală a propriei gravitații a hainelor și a aburului la temperatură ridicată (temperatura în jur de 98 de grade) și poate călca rapid, convenabil și ușor hainele, deci că hainele sunt la fel de strălucitoare ca noi și păstrează cea mai bună formă de purtat.

2, folosiți avantaj: mașina de călcat cu abur cu piese de contact pentru călcat îmbrăcăminte (aerosol de pulverizare) este departe de distanța sursei de abur, utilizarea murdăriei de apă menajeră nu va fi din cauza temperaturii ridicate, cum ar fi fierul de călcat plat sau peria de călcat cu abur, ușor de pulverizat pe îmbrăcămintea lor, dar complet reținute în partea de jos a încălzitorului, camera de depozitare a solzii (în cuptorul de încălzire a mașinii de călcat suspendat din partea inferioară). În același timp, aburul la temperatură ridicată are și efectul de îndepărtare a prafului, sterilizare, dezinfecție.

3. Avantaj convenabil: Când mașina de călcat este în uz, viteza de ieșire a aburului este de obicei de aproximativ 1 minut. În ceea ce privește comparația, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la opărirea proastă a hainelor. Iar atunci când se folosește fierul de călcat, ar trebui să aștepte ca apa din cisternă să fiarbă complet, viteza este mai lentă, tot trebuie să stea în intervalul care folosește pune, mai trival.

4, avantaj de funcționare ușoară: mașina de călcat cu abur este ușor de utilizat, doar conectați alimentarea pentru a deschide întrerupătorul, reglați butonul de temperatură cerut de hainele de călcat, nu va arde hainele. Se poate spune că bătrânii și tinerii sunt potriviti pentru necesitățile casnice de modă, iar fierul de călcat așa cum știm cu toții, puțin neglijent că vor fi haine deteriorate. În plus, o mașină de călcat special cu 6 sau chiar 9 funcție de reglare, potrivită pentru mătase, bumbac, cânepă, lână și alte țesături, călcare ușor de viață bună.


5. Avantaj de capacitate. Adăugați apă o dată se poate călca mai mult de 50 de haine cu abur Garment Steamer, pentru familiile moderne, adăugați apă ar trebui să poată utiliza mai mult de o săptămână, dar fierul de călcat plat din cauza "toleranței" prea mic, trebuie să adăugați frecvent apă.