Clasificarea mașinii de călcat suspendată

- 2021-10-15-

Mașină de călcat suspendatăeste împărțit în mașină de călcat suspendată portabilă, mașină de călcat obișnuită cu abur și mașină de călcat cu abur sub presiune.

Mac de călcat cu abur de mânăhine: mic și ușor de transportat. Este ușor de transportat atunci când călătoriți. Este bine de utilizat, dar hainele groase sunt greu de călcat, iar durata de viață a mașinii este redusă.
Mașina obișnuită de călcat suspendată adoptă, în general, principiul de încălzire directă cu abur. Presiunea aburului este mică, iar debitul de abur este mic. În general, este de doar 27-32 g pe minut. Temperatura aburului la ieșire este ridicată. Efectul acului de călcat Hainele din fibre chimice de mătase este evident, iar efectul călcării hainelor grele necesită, în general, călcare repetată!
Mașina de călcat agățată cu abur sub presiune este în general pompată de o pompă de apă și un design închis al încălzitorului. Are presiune mare de abur, debit mare de abur și distanță mare de injectare a aburului. Volumul de ieșire a aerului este de 30 g, iar temperatura de ieșire a aerului este scăzută. Principiul este același cu cel al mașinii de curățare cu înaltă presiune. Efectul călcării hainelor obișnuite și a hainelor grele este general!