Diferența dintre mașina de călcat suspendată și alte mașini de călcat

- 2021-10-15-

1. Avantajelemașina de călcat suspendată: cercetările arată că hainele sunt adesea presate cu un fier plat, care este ușor de deteriorat țesătura, ducând la întărirea și îmbătrânirea fibrelor țesăturii.
Mașina de călcat suspendată călcă în stare naturală de agățat, evită deteriorarea directă a țesăturii sub acțiunea duală a propriei gravitații a hainelor și a aburului la temperatură înaltă (temperatura este peste 100 de grade) și poate călca hainele rapid, convenabil și cu ușurință, astfel încât să facă hainele la fel de strălucitoare ca noi și să mențină cea mai bună formă de purtare.

2. Utilizare avantaje: la călcarea cu aburmașină de călcat suspendată, partea de contact cu hainele (partea de evacuare a duzei) este departe de sursa de abur. Murdăria generată de temperatura ridicată a apei menajere utilizate nu va fi niciodată pulverizată pe haine la fel de ușor ca fierul de călcat sau peria de călcat cu abur, ci va fi reținută complet în încăperea de depozitare a murdăriei a încălzitorului inferior, aflat la distanță (situat la fundul cuptorului de încălzire al mașinii de călcat suspendată).
În același timp, aburul la temperatură ridicată are și efecte de îndepărtare a prafului, sterilizare și dezinfecție.

3. Mașină de călcat suspendatăeste convenabil: când mașina de călcat suspendată este în funcțiune, viteza de ieșire a aburului este adesea de 30 de secunde. În ceea ce privește manipularea și așezarea, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la opărirea hainelor. Când se folosește fierul de călcat, trebuie să aștepte ca toată apa din rezervorul de apă să fiarbă, viteza este mică și trebuie așezat vertical la intervalul de utilizare, ceea ce este mai greoi.

4. Aburulmașină de călcat suspendatăeste ușor de operat. Doar conectați sursa de alimentare, porniți întrerupătorul și reglați butonul de temperatură necesar pentru călcarea hainelor. Nu va opări niciodată hainele. Se poate spune că este potrivit pentru toate vârstele și necesar pentru casa la modă. După cum știm cu toții, fierul de călcat va arde hainele dacă nu ești atent.
În plus, unele mașini de călcat suspendate au o funcție de reglare în 6 sau chiar 9 trepte, care este potrivită pentru mătase, bumbac, cânepă, lână și alte țesături pentru a călca cu ușurință viața.

5. Avantaj de capacitate. O mașină de călcat cu abur, care poate călca mai mult de 50 de haine cu apă simultan. Pentru familiile moderne, adăugarea de apă o dată ar trebui să poată fi utilizată mai mult de o săptămână. Cu toate acestea, fierul de călcat trebuie să adauge frecvent apă pentru că „burta” lui este prea mică.